Na het afronden van de opleidingen Multidimensionaliteit en Verdieping multidimensionaliteit werk ik in mijn praktijk in en met de sferen.

Anne-Marie is de schrijfster van het boek:
     “Jij & je andere 11
             Multidimensionaliteit: Over jouw levens in de andere sferen”

In dit boek beschrijft zij wat de 43 andere sferen voor jou kunnen betekenen in je dagelijks leven.
Iedere sfeer, dimensie, heeft zijn eigen leerproces en kan je helpen om jezelf te ontdekken of om je te ondersteunen.

Multidimensionaliteit gaat over werken met en in de sferen. Er zijn 44 sferen bekend, waar de aarde er een van is, de andere 43 liggen in de Kosmos buiten de aarde.

De ziel komt op de aarde om te ervaren en te herinneren. Omdat er maar één leven tegelijkertijd ervaren werd en de evolutie steeds sneller gaat, heeft de ziel zich verdeeld in 12 delen; jij hier op de aarde in sfeer 1 en 11 andere jij’s, zelfdelen, in de andere sferen. Zodoende kan het ervaren 12 x sneller gaan.

In welke andere sferen de andere jij’s leven is per persoon verschillend. Dit noemen we een profiel.
Een profiel vertelt waar jouw 11 andere jij’s zich in de sferen bevinden.

Er zijn jij’s die het goed doen in hun gekozen sfeer en daar hun leven leiden. Deze jij’s kunnen jou helpen. Door naar de sfeer toe te gaan en contact te maken met de jij daar, kan je positieve energie ervaren en deze ook inzetten in je dagelijks leven als ondersteuning.

Er zijn ook jij’s die het als heel zwaar ervaren in hun gekozen sfeer en daar niet goed mee overweg kunnen. Zij kunnen dan bij jou op de aarde gaan schuilen. Op dat moment ervaar jij blokkades of patronen
waar je steeds in vast blijft zitten. Deze belemmeringen die je ervaart zijn niet van jou, maar van je andere jij.

Samen met jou ga ik naar de sfeer toe om te onderzoeken waarom die jij het daar niet naar zijn/haar zin heeft. We gaan kijken wat we kunnen doen om deze jij te laten voelen dat hij het toch echt in de gekozen sfeer moet ervaren en niet meer naar jou toe mag komen, zodat jij deze belemmeringen kunt loslaten.

Ik werk in mijn praktijk met de kwaliteiten van de sferen.

De kwaliteiten van alle 44 sferen kunnen je ondersteunen in je dagelijks leven. Je kunt de kracht ervan gebruiken, bv om jezelf neer te zetten. Of de rust die je er kan vinden om bij te komen van de dagelijkse ervaringen.

Wil jij ontdekken wat de sferen voor jou kunnen betekenen of patronen en belemmeringen waar je steeds maar tegenaan blijft lopen doorbreken? Dan nodig ik je van harte uit om contact op te nemen.