Hotstonemassage
Deze vorm van massage is afkomstig van de indianen. Verwarmde lavastenen worden gebruikt om het lichaam te verwarmen en te masseren. De stenen zijn natuurlijke stenen van basalt of lava die zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium, waardoor zij de warmte zeer goed opslaan en geleidelijk weer afgeven.
De stenen worden opgewarmd tot een ideale temperatuur van 45-50 graden en in combinatie met verwarmde olie geven zij tijdens de massage een weldadige warmte af.
Hotstonemassage is een geweldige warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. Het stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, de warmte dringt diep in de spieren en verlicht daardoor de spanning.
Daarnaast ondersteunt de hotstonemassage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren, het ontgift en brengt het lichaam weer in balans.

Geschikt voor mensen die last hebben van: Spier en/of zenuwpijnen Slechte doorbloeding Algemene moeheid Rug en/of nekklachten

Of……als je gewoon een fijne ontspannende massage wil ervaren. 

Ontspanningsmassage
Ik combineer intuïtieve massage met een energetische behandeling, waardoor er op een diep niveau ontspanning wordt bereikt. Deze massage kan afzonderlijk worden gegeven of als onderdeel van de therapie.

Stoelmassage
Een korte, ontspannende massage, waarbij op het hoofd, nek, schouders, rug en armen drukpuntmassage gegeven wordt. Zittend op de massagestoel voelt men zich soms comfortabeler dan op de massagetafel.