Over Hanneke

Mijn naam is Hanneke van Borselen en mijn praktijk ligt in Rockanje, Zuid Holland.

Ik heb verschillende spirituele en alternatieve opleidingen en cursussen gevolgd o.a. Voor Reiki-master, regressietherapie, Bachbloesemtherapie, energetische therapie, ontspannings- en stoelmassage, ook werk ik met bioresonantietherapie en multidimensionaliteit.

Vanuit deze verschillende disciplines heb ik al ruim 20 jaar een holistische praktijk en begeleid ik volwassenen en kinderen (hooggevoelig) in verschillende fases van hun ontwikkelingsproces.

Vanuit een holistische visie behandel ik niet alleen de symptomen, maar kijk ik vooral naar de oorzaak van de klacht. Ik ga er vanuit dat een persoon niet alleen uit een lichaam bestaat, maar uit meerdere niveaus: fysiek-, mentaal-, emotioneel-, psychisch- en zieleniveau.

Om te kunnen helpen werk ik op alle niveau’s en met al mijn ervaringen die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren. Dit doe ik samen met de begeleiding van mijn Gidsen en Engelen, met mijn heldervoelend en helderwetend vermogen.

Er wordt een beroep gedaan op het zelf genezend vermogen van de persoon zodat er geen afhankelijkheid van de therapeut ontstaat. In een consult kan ik meerdere behandelingen combineren.

Soms ervaar je oude patronen, waarvan de oorsprong in je jeugd ligt of zelfs in vorige levens.
Ik ga je begeleiden naar deze oorsprong en samen kijken we dan hoe je daar nu mee verder kan en hoe je deze patronen kan doorbreken en kan loslaten.

Tijdens de coaching begeleid ik je met de levensvragen die je tegenkomt in jouw dagelijkse leven. Wat zijn je obstakels en belemmeringen om werkelijk te zijn Wie je bent.


Ook energetisch reinigen van huizen. Soms blijven er energieën hangen in een huis of omgeving, of rondom de persoon die niet gewenst zijn en klachten veroorzaken. Dit kan ik ook op afstand doen.

Contact


Praktijk Hanneke van Borselen
Alardusdreef 82
3235 VC Rockanje
tel.: 0181 – 40 14 91
e-mail: hannekevanborselen@hetnet.nl