Ontstoren vaccinaties

Veel kinderen en volwassenen hebben schadelijke gevolgen van de vaccinaties op jonge leeftijd.

Schadelijke effecten van de vaccinaties op korte termijn worden vaak herkend, maar op langere termijn zijn deze moeilijker herkenbaar of worden zelfs niet érkend.

De kinderen krijgen al op de leeftijd van 2 maanden hun eerste vaccinatie, het afweersysteem kan het dan nog niet altijd goed aan en daardoor kunnen er problemen ontstaan. Het kan zijn dat je kind ander gedrag gaat vertonen of terugvalt in zijn ontwikkeling. Je kind kan last krijgen van eczeem, astma, oorontstekingen of allergieën ná de vaccinaties, terwijl het daar eerder nooit last van had.

In de praktijk kan ik uittesten of de vaccinaties een storende bijwerking hebben op het lichaam.

Met behulp van bioresonantie is het mogelijk om deze verstorende bijwerkingen op te heffen, zonder dat de positieve effecten van de vaccinaties verloren gaan.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een telefonisch consult hebben we een afspraak ingepland. Je neemt plaatst op een stoel en we hebben een kort gesprek om elkaar wat beter te leren kennen. Hierna gaan we aan de slag met de ontstoren van de vaccinatie. Dit doen we op een manier die voor jou prettig is in combinatie met bioresonantie. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.