Regressie & hypnotherapie

Regressie is eigenlijk door middel van hypnotherapie contact maken met gebeurtenissen uit het verleden.

Weten is begrijpen!

Soms zijn er angsten, trauma’s of andere problemen die niet verklaarbaar zijn. Met behulp van regressietherapie is het mogelijk om terug te gaan naar de vroege kindertijd, om daar de onderliggende oorzaak, de oorsprong, te achterhalen. Hierdoor krijg je meer inzicht en helderheid in je eigen problematiek en de manier waarop je er mee omgaat.
Je komt alleen bij de pijnlijke gebeurtenissen als je er klaar voor bent om ermee om te gaan of dit te leren. Tijdens de consulten leer je pijnlijke gebeurtenissen een plaats te geven in het heden, zodat je er op een andere manier mee om kunt gaan en er geen klachten meer door hebt.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een telefonisch consult hebben we een afspraak ingepland. Je neemt plaatst op een stoel en we hebben een kort gesprek om elkaar wat beter te leren kennen. Hierna gaan we aan de slag met de hypnotherapie. Dit doen we op een manier die voor jou prettig is. Als er blokkades zijn die overweldigend aanvoelen gaan we hier eerst mee aan de slag. Na de hypnotherapie voelt het vaak alsof er een last van je schouders af valt.