4 berichten.
Carla Carla schreef op september 22, 2021 om 2:00 pm
Tijdens een behandeling in de Multidimensionaliteit zijn we op een behoorlijke "blokkade" gekomen. Met behulp van Hanneke heb ik het proces van loslaten en terugsturen naar de juiste sfeer mogen doorlopen. Hanneke werkt heel rustig, invoelend, en professioneel, ik voelde me veilig en begeleid. Super dankbaar!
Anneke Anneke schreef op augustus 28, 2021 om 10:39 am
Hanneke ken ik al ruim 20 jaar. Zij heeft mij op velerlei gebied als levensbegeleider en spiritueel coach in de verschillende fases van mijn leven begeleid. Zoals het is in het leven komt er steeds iets anders/nieuws op je pad waar je soms geen raad mee weet. Door haar begeleiding kon ik steeds weer verder. Zeker de recentste fase over de Multidimensionaliteit heeft me veel gebracht.
Stefanie Stefanie schreef op augustus 28, 2021 om 9:23 am
Ik heb Hanneke mogen ervaren als een rots in de branding. Ik ben met haar op een zeer creatieve manier naar mijn diepste angsten gaan kijken. Het is een manier die mij ondersteunde om nu toch, na al die jaren, mijn donkere stuk in de ogen te kijken. Het was een stuk dat ik zo bang was en dat nu zo een groot verschil maakt in mijn dagelijkse leven. Ook haar kennis en de manier hoe ze me begeleide vind ik de max. Het verandert iets, als ik een afspraak met haar gemaakt heb. Dus als ik vastloop en denk waar het probleem zit, volgt Hanneke toch haar hart en breng me bij een stuk waar ik van weg loop en dus ook niet kan zien in mezelf en dat vind ik zo boeiend hoe ze dit doet. Blij dat ik haar mag kennen.
Sandra Kamphuis Sandra Kamphuis schreef op augustus 6, 2021 om 4:39 pm
Hanneke ken ik al vele jaren en in die jaren heeft ze me vaak op de been geholpen! Nu heeft ze een nieuwe verreikende therapie! Het Helen van ziele delen die in andere sferen leven! Het heeft mijn leven licht gegeven! Ik ben zo ontzettend opgeknapt en heb zo veel ellende losgelaten die niet van mij was, dat ik me heerlijk, opgewekt en sterk voel! Dank je lieve vriendin!! ❤️