Hanneke ken ik al vele jaren en in die jaren heeft ze me vaak op de been geholpen!
Nu heeft ze een nieuwe verreikende therapie! Het Helen van ziele delen die in andere sferen leven!
Het heeft mijn leven licht gegeven!
Ik ben zo ontzettend opgeknapt en heb zo veel ellende losgelaten die niet van mij was, dat ik me heerlijk, opgewekt en sterk voel!
Dank je lieve vriendin!!

# # #

Een aantal weken geleden heb ik bij Hanneke een therapie gedaan: Multidimensionaliteit. Het is iets heel nieuws en geeft weer een andere manier van jezelf beleven en leren kennen.
Je werkt aan gebieden in jezelf, waar ikzelf anders nooit zou zijn gekomen. Daar vind je verstoringen maar ook ondersteuning.
Ik ben heel enthousiast, ook over de begeleiding van Hanneke en keek elke week uit naar het vervolg en ging daarna weer geïnspireerd naar huis.
Dank je wel Hanneke. liefs Adrie.
* lees op de website wat het precies inhoud!

# # #

Mijn ervaring met het volgen van het traject Multi Dimensionaliteit is een niet te verwachten en prachtige reis geworden. Een bijzondere reis omdat ik met al die jij-en , nog geen contact had. Er kwam  inzicht van wat niet van mij was….heel heftig en zo duidelijk ineens….dus loslaten in alle liefde en met hulp.
Inzicht in wat ik kon gaan omarmen in liefde en als hulpbron….zo lang geen contact gehad en ze verrijkend om dat weer te ervaren en blijvend te kunnen ervaren.
Wat een reis…zo mooi. Ik ben nu bezig met m’n mandala’s van deze reis…..wat een verrijking.
Dank je Hanneke….mede door jouw manier van begeleiden heeft deze reis me nog completer gemaakt.

# # #