Begeleiden van nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen zijn overgevoelige, hoog sensitieve kinderen, zij worden vaak heel verkeerd beoordeeld en als lastig ervaren of krijgen ook wel ADHD toebedeeld. Veel van deze kinderen voelen zich verdrietig of onbegrepen, kunnen geen verbale uiting geven aan hun gevoelens en begrijpen niet waarom zij zich zo voelen. Omdat zij vaak een vorm van paranormale begaafdheid hebben, voelen zij emoties en verdriet van anderen heel sterk aan. Ook zijn zij heel gevoelig voor stemmingen en sferen. Deze overgevoeligheid uit zich vaak in de vorm van allergie of een intolerantie voor voedingsprodukten, of in ADHD-gedrag, slaapproblemen of ander probleemgedrag.

Nieuwetijdskinderen zijn kinderen, met een Eigen Wijsheid die heel vaak niet begrepen of als irritant ervaren wordt. Zij zijn heel creatief in het vinden van oplossingen en hebben een geheel eigen kijk op de dingen, voor ouders vaak onbegrijpelijk en lang niet altijd even gemakkelijk om mee om te gaan.

Door bepaalde oefeningen te doen met de kinderen, een dieet te geven waar de produkten uit gehaald zijn waar een gevoeligheid voor getest is en met energie te behandelen komen zij weer beter in hun gevoel te zitten en leren zij omgaan met hun gevoeligheid. Ook geef ik voedings en orthomoleculaire ondersteuningsadviezen.